Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
DANES JE TOREK IN URA JE GADNA. (2924 bralcev)
Torek, 20. 10. 2009
torkar07.05 BRITOFF
07.20 PANJSKE KONČNICE
07.45 SKAČEMO V ZELJE
08.05 BRITOFF
08.15 TRAKOFILIJA
08.40 KORUPCIJA ZA POSLUŠALCE
09.05 BRITOFF
09.20 SVAŠTARNICA
09.45 TRI OPICE
10.05 BRITOFF
10.10 PARTIJA ČAJA: TRI krat PESNICA >>

07.20 PANJSKE KONČNICE

Zgodbe iz sedla  ...


07.45 SKAČEMO V TUJE ZELJE


08.15 TRAKOFILIJA

 

Segamo tja, kjer so naša ušesa nekoč že bila ...in sicer v bližinah velenjskih premogovniških tunelov, kjer se je v sredini devetdesetih rodil glasbeniško presežkovni kombinat za rezanje repov in pejstanje sklepov - PET AMBULANCE, katero so sestavljali Gogi na kitari, Jani na bobnih, Primož na basu ter Andreja na vokalu. Glasba je temeljila na dokaj eklektiziranem rock zvoku, katerega ni bilo sram niti bluesa niti kakšnih jazznih vložkov, zagotovo pa so se skušali iti tudi grandž, s pomočjo katerih so polnili zvočno sliko. Koliko je bend igral v živo nam še ni uspelo izvedeti; zagotovo pa je bolj kot za bend v pravem pomenu te besede šlo za projekt. Kakorkoli že leta 1995 so PET AMBULANCE izdali svoj demo na desetminutni kaseti, primerni za tovrstne demo eksperimente (mogoče od Racmana) na katerem so se konjedercev bali štirje komadi, mi pa smo poslušali prvi komad iz A strani - CAFFEE. Veleje, ejga.


08.40 KORUPCIJA ZA POSLUŠALCE

Nagradna igra MGL-ja


09.20 SVAŠTARNICA

Svašta od glasbenih novic!


09.45 TRI OPICE

 

Slovenščina za KItajce/KItajščina za Slovence

Oddajo omogoča Tajvanski raziskovalni center in:

 

 

 


10.10 PARTIJA ČAJA: PESNICA, NE ENA, KAR TRI

ZULEJKA JAVERŠEK ...

BARBARA JURŠA ....

 

in DIJANA MATKOVIĆ


 Komentarji
komentiraj >>

Re: DANES JE TOREK IN URA JE GADNA.
Lilužaminikad [22/10/2009]

Po drugi strani, men je bilo polet dopoldne poslušat študenta čist brez veze. Vseen rad vidim, da mi na toliko in toliko nekdo vsaj pove, kaj poslušam po radiu. Pa čeprav Kitajc.
odgovori >>

  Re: DANES JE TOREK IN URA JE GADNA.
  maco [23/10/2009]
  Niti se mi ne da razlagat kaj in kako; ampak če ste kot poslušalci tako ozkoslušni, potlej vam pač ne morem pomagat. Kar se jutranjcev tiče pa je stvar takšna, da skušamo z vsebinami, ki vsekakor presegajo okvirje ustaljenih radijskih, recimo jim rubrik; pokazati večplastnost, multikulturnost ter odprtost Radia Študent. Konec koncev je koncept jutranjcev zrasel na plečih prvoborčevskih kreativnih zamisli ter drugoborčevskih ustvarjalnih zamahov, ki se ravno s takšnimi vsebinami, ki se Vam zatikajo v zobeh vse bolj vzpostavlja. Hvala Vam Roki, Lidija, Krep ter Lilužaminikad za to, da se vam podimo po mislih in ustih. Vaša predanost RŠ-u je neizmerljiva.
  odgovori >>

Re: DANES JE TOREK IN URA JE GADNA.
Rok [20/10/2009]

odkar je jutranjc na sporedu RS-a do zvecer sploh ne morem vec poslusat. Non stop nabijanje, reklame in nagradne igre.. Zgleda bo treba delat ponoc in spat vsaj tja do tretje..
odgovori >>

  Re: DANES JE TOREK IN URA JE GADNA.
  lidija [20/10/2009]
  rok, strinjam se s tabo. vcasih sploh ne vem kateri radio poslusam - v nekem trenutku izveni kot radio slovenija, spet drugic kot kake interaktivne oddaje komercialnih postaj (kljub temu da so mi ljudje, ki jih vodijo, simpaticni). pa se ponovitve tolpe bumov so prestavljene na noc - ne morem se navaditi in res jih pogresam!!!
  odgovori >>

  Re: DANES JE TOREK IN URA JE GADNA.
  krep [22/10/2009]
  RŠ je registreran kot komercialni radio če se ne motm tk da je to blo za prčakovat
  odgovori >>

   Re: DANES JE TOREK IN URA JE GADNA.
   nekro [23/10/2009]
   krep; you are full of shit.; pardon crap...
   odgovori >>