Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Detabuizator prvič: Incest (4000 bralcev)
Sreda, 18. 11. 2009
Kaluža in KalV prvi oddaji prve serije nove družinske in družbeno kritične oddaje Detabuizator se bomo osredotočili na tematike incesta, prepovedane seksualnosti, seksualne revolucije in meje med naravo in kulturo.
Naši sogovorniki bodo antropologinja Vesna Godina, teolog Ivan Janez Štuhec, psiholog Peter Umek in kriminologinja Danijela Frangeš.


Oddaja v celoti:


Komentarji
komentiraj >>

Re: DETABUIZATOR prvič: INCEST, 1. del
simona [20/11/2009]

Sej to sploh ni komentar, je čustveni izliv ponosne matere, ob prvi oddaji paradnega...da o bibliografiji SLP-ja ne izgubljam besed... najboljša sta
odgovori >>

  Re: DETABUIZATOR prvič: INCEST, 1. del
  vizualka [20/11/2009]
  se strinjam, smola je samo, da je bila premiera prav v času nogometne tekme z rusijo, tako, da ne vem kolikor je ljudi poslušalo oddajo:( škoda. no, zdaj je tukaj:) andjelko
  odgovori >>

   Re: DETABUIZATOR prvič: INCEST, 1. del
   matjaž [21/11/2009]
   Tekma, ki sem jo seveda tudi sam v napetem krču spremljal, zaradi zmožnosti enega klika do oddaje pač ni izgovor, da ne bi poslušal te poslušljive, dobro spisane, zgledno izvedene, z referenčno literaturo (po naključju sem v še večji užitek poslušanja nedavno prebral Foxovo Rdečo svetilko) in nepogrešljivo mero zdrave pameti prepredene oddaje. Čakamo nadaljevanje.
   odgovori >>