Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
ZANALAŠČ PROTIUSTAVNI KROFF (2337 bralcev)
Petek, 29. 1. 2010
Boris V.... Tony Blair vztraja pri absurdnosti svojih izjav ...
... Ministrica za obrambo Ljubica Jelušič ostro proti Mladinini peticiji ...
... Delegacija Zavezništva liberalcev in demokratov za Evropo v Republiki srbski ...

Nekdanji britanski premier Tony Blair je bil deležen zaslišanja pred preiskovalno komisijo o vojni v Iraku, kjer je pričakovano branil svojo odločitev za sodelovanje v invaziji in okupaciji te države. Blair je dejal, da je bil Sadam Husein pošast, vendar da so oni morali poskusiti in narediti najbolje. Pred konferenčnim centrom, kjer je potekalo zaslišanje, se je zbralo nekaj sto protestnikov, ki so zahtevali aretacijo Tonyja Blaira.

Obrambna ministrica Ljubica Jelušič se je za naš radio precej ostro odzvala na svežo Mladinino peticijo za preoblikovanje vojske. Meni, da je peticija staromodna in da predstavlja preživete ideje. Takole je pojasnila svoje poglede na peticijo:Ministrica Jelušič ni pozabila omeniti niti predlagateljev in podpisnikov peticije:V Banja luki v Republiki srbski se je na obisku pri predsedniku te entitete Bosne in Hercegovine Rajku Kuzmanoviću in premieru Miloradu Dodiku mudil evropski poslanec Jelko Kacin. Tja je odšel skupaj z delegacijo evropske politične skupine Zavezništva liberalcev in demokratov za Evropo. Namen tega obiska je bila priprava uradnega obiska delegacije Evropskega parlamenta za odnose z državami jugovzhodne Evrope, ki se bo zgodil sredi februarja. O obisku smo spregovorili s Kacinom:Komentarji
komentiraj >>