Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
VIDEO: Afterparty HD - The Lift v živo iz MC Menza pri koritu (4965 bralcev)
Torek, 23. 2. 2010AFTERPARTY – HD

termin za jutranje koncertne preizkušnje raznorodnih glasbenih ustvarjalcev v živo v MC Menza pri Koritu in na Radiu Študent; 89,3 MHz

vsak zadnji torek v mesecu točno ob 10.00 zjutraj !!!!!
Vstop: 1,00 FIRBEC

23. 02. 2010 ob 10.00 – The LIFT (Krško)

Radio Študent najavlja:

AFTERPARTY – HD

termin za jutranje koncertne preizkušnje raznorodnih glasbenih ustvarjalcev v živo v MC Menza pri Koritu in na Radiu Študent; 89,3 MHz

vsak zadnji torek v mesecu točno ob 10.00 zjutraj !!!!!
Vstop: 1,00 FIRBEC

23. februar 2010 ob 10.00 – The LIFT (Krško)

Ko se ob 10.00 zjutraj ustavite na skali na 89,3 Mhz ali se odpravite na jutranji koncert v Menzo pri koritu, vas čaka ekskluzivno glasbeno popotovanje s krškimi glasbenimi fanatiki The LIFT.

 

Tu si lahko boljši posnetek VJ streama (ta je bil zaradi slabega prenosa v živo sicer precej zatikajoč).

RŠ Afterparty HD - The Lift from RTV Študent on Vimeo.

 

Revolucija na valovih Radia Študent in v Menzi pri Koritu se po prvi uspešni jutranji koncertni seansi s Septic Scum, nadaljuje strumno in veselo, psihadelično in obarvano v drugi ediciji, ko bodo zvočno podobo in jutranjo koncertno koncentracijo poskušali ukrotiti The LIFT, band, ki skrbi za to, da mu kilometri po evropskemu klubovju niso neznanka, svojo sanjavo, udarno in kompaktno začinjeno zvočno podobo, z nemara kakšnim na novo ustvarjenim kompozicijskim kosom, pa bodo predstavili v živo v MC Menzi pri Koritu in na valovih Radia Študent, 89,3 Mhz in www.radiostudent.si.


Premierno letos na Metelkovi - The LIFT namreč!!!

http://www.myspace.com/theliftmusic

Afterparty je del torkovih jutranjih programov na Radiu Študent 89,3 Mhz, je termin za jutranje koncerte raznorodnih glasbenih kreativcev in rekreativcev, katerim je dana možnost, da preizkusijo tako milost poslušalcev kot svoj pogum in predanost in se vsi skupaj soočijo z unikatnim glasbenim popotovanjem. Po več kot 50 AFTERPARTY-jih, ki se bodo še vedno enkrat mesečno odvijali na Radiu Študent v živo, se v nadgradnji imenovani AFTERPARTY -HD, v letu 2010, vsak zadnji torek v mesecu točno do nadaljnega ob 10.00 zjutraj v živo odvija koncert v Menzi pri Koritu in na Radiu Študent, 89,3 Mhz, lotevamo revolucionarnih korakov in nepredvidljivih poti.V februarju, 23.02. 2010, točno ob 10.00 zjutraj, nas torej čaka nastop zasedbe The LIFT iz Krškega; v mesecu marcu 30.3.2010, točno ob 10.00 zjutraj, pa se bo na odru MC Menza pri Koritu in na valovih Radia Študent predstavil glasbeni zanesenjak, izjemen glasbeni interpret in vokalni glasbenik, ki je pred kratkim z novo ploščo Jest mam pridno gospodinjo, ponovno zarezal v etno domače poljane na svoj unikaten način - ALEŠ HADALIN.


www.radiostudent.si
www.menzaprikoritu.org

REVOLUCIJA NA VALOVIH RADIA ŠTUDENT IN MENZI PRI KORITU, V HD-ju !!!

Povej naprej!

 

 Komentarji
komentiraj >>

Re: VIDEO: Afterparty HD - The Lift v živo iz MC Menza pri koritu
črnozanohtam [23/02/2010]

bravo, Maco, za tale koncept. bil super koncert, pa zabavno jutranje druženje/začetek dneva, ko noben vichy še ne pomaga za podočnake, haha. se vidmo na naslednjem afterpartiju!!
odgovori >>