Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
ZUNANJA POLITIKA IN MEDIJI (3719 bralcev)
Četrtek, 4. 3. 2010
Boris V.V tokratnem pogovornem večernem terminu smo se z novinarji zunanjepolitičnih medijev pogovarjali o slovenski zunanji politiki, odnosu Slovenije do dogodkov v svetu, doslednosti in načelnosti v zunanji politiki. Kakšen je odnos Slovenije do Balkana, vpetost Slovenije v geostrateške igre velikih sil, kako mediji poročajo o dogodkih v svetu, s kakšnimi problemi se soočajo pri svojem delu...Gosti so Saša Vidmajer (Delo), Zoran Senković (Dnevnik), Boris Jaušovec (Večer).

Oddaja v celoti

V tokratnem pogovornem večernem terminu smo se z novinarji zunanjepolitičnih medijev pogovarjali o slovenski zunanji politiki, odnosu Slovenije do dogodkov v svetu, doslednosti in načelnosti v zunanji politiki. Kakšen je odnos Slovenije do Balkana, vpetost Slovenije v geostrateške igre velikih sil, kako mediji poročajo o dogodkih v svetu, s kakšnimi problemi se soočajo pri svojem delu...Gosti so Saša Vidmajer (Delo), Zoran Senković (Dnevnik), Boris Jaušovec (Večer).

V celoti:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Komentarji
komentiraj >>

Re: ZUNANJA POLITIKA IN MEDIJI
Baba [10/03/2010]

Trla baba lan da joj prodje dan...
odgovori >>

Re: ZUNANJA POLITIKA IN MEDIJI
... [05/03/2010]

POSNETEK !!
odgovori >>