Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Javna tribuna o evropski politiki do drog (2367 bralcev)
Nedelja, 28. 2. 2010
Matej JV Bruslju se je odvijala Javna tribuna o evropski politiki do drog, ki jo je gostil grški poslanec Evropskega parlamenta Michail Tremopoulos iz tabora zelenih, organiziralo pa Evropsko združenje za pravično in učinkovito politiko do drog (ENCOD). Nekaj malega o smotru srečanja danes, več v prihodnji oddaji, prisluhnite pa tudi pogovoru s Perišo Simonovićem, državnim sekretarjem srbskega ministrstva za zdravje, ki se je kot opazovalec prav tako udeležil srečanja.
V Bruslju se je odvijala Javna tribuna o evropski politiki do drog, ki jo je gostil grški poslanec Evropskega parlamenta Michail Tremopoulos iz tabora zelenih, organiziralo pa Evropsko združenje za pravično in učinkovito politiko do drog (ENCOD). Nekaj malega o smotru srečanja danes, več v prihodnji oddaji, prisluhnite pa tudi pogovoru s Perišo Simonovićem, državnim sekretarjem srbskega ministrstva za zdravje, ki se je kot opazovalec prav tako udeležil srečanja.Komentarji
komentiraj >>