Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
POLITIČNO MEŠETARJENJE Z DROGAMI (2599 bralcev)
Nedelja, 14. 3. 2010
Matej JV Drogeriji pretresamo aktualni politični aspekt področja prepovedanih drog. Posredovali bomo uvide in zaključke z Javne tribune o evropski politiki do drog, ki se je odvijala v Bruslju pred tednoma. Prav tako bomo slišali sveže, a nič kaj nove novice iz Dunaja, kjer se je ta teden odvijalo letno zasedanje Komisije združenih narodov za droge, svoj oz. uradni slovenski pogled pa nam bo posredoval član delegacije Jože Hren, sicer uslužbenec ministrstva za zdravje. S klikom prisluhnite posnetku oddaje.
V tokratni Drogeriji bomo pretresali aktualni politični aspekt področja prepovedanih drog. Posredovali bomo uvide in zaključke z Javne tribune o evropski politiki do drog, ki se je odvijala v Bruslju pred tednoma. Prav tako bomo slišali sveže, a nič kaj nove novice iz Dunaja, kjer se je ta teden odvijalo letno zasedanje Komisije združenih narodov za droge, svoj oz. uradni slovenski pogled pa nam bo posredoval član delegacije Jože Hren, sicer uslužbenec ministrstva za zdravje.
Neodvisno poročilo po naročilu evropske komisije:
Poročilo o globalnem trgu prepovedanih drog 1998-2007
(A Report on Global Illicit Drugs Markets 1998-2007)
Avtorja: Peter Reuter (RAND), Franz Trautmann (Trimbos Institute)

Kratka verzija:
http://ec.europa.eu/justice_home/doc_centre/drugs/studies/doc/report_short_10_03_09_en.pdf

Celotna verzija:
http://ec.europa.eu/justice_home/doc_centre/drugs/studies/doc/full_report_10_03_09_en.pdf


Komentarji
komentiraj >>