Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Afterparty HD -Prebuditev pomladanskih čutov z Alešom Hadalinom (2884 bralcev)
Torek, 30. 3. 2010Radio Študent najavlja:

AFTERPARTY – HD 3. del
termin za jutranje koncertne preizkušnje raznorodnih glasbenih ustvarjalcev v živo v MC Menza pri Koritu in na Radiu Študent; 89,3 MHz in www.radiostudent.si

30. marec 2010 ob 10.00:

Prebuditev pomladanskih čutov z ALEŠOM HADALINOM


Vstop: 1,00 FIRBEC

REVOLUCIJA NA VALOVIH RADIA ŠTUDENT IN MENZI PRI KORITU, V HD-ju !!!

Povej naprej!


Radio Študent najavlja:

AFTERPARTY – HD 3. del
termin za jutranje koncertne preizkušnje raznorodnih glasbenih ustvarjalcev v živo v MC Menza pri Koritu in na Radiu Študent; 89,3 MHz in www.radiostudent.si

Vsak zadnji torek v mesecu točno ob 10.00 zjutraj !!!!!
Vstop: 1,00 FIRBEC

30. marec 2010 ob 10.00:

Prebuditev pomladanskih čutov z Alešom Hadalinom

Uvajanje v pomlad sezone 2010, ko bomo že skorajda aprilu kradli dneve, a še vedno v marcu zrli soncu v obraz, bo še kako topel in prijazen, pisan in unikaten, saj nas bo namesto rumenih trobentic, zvončkov ter ostalih naravnih glasbil, v prav posebno jutranje razpoloženje popeljal človek - instrument, interpret, raziskovalec glasu in petja, ubadovalec z bogato ljudsko zapuščino ter ponosnež, ki je svoji pridni gospodinji koncem lanskega leta posvetil celo novo ploščo - en in edini Aleš Hadalin. In to na edinstvenih poljanah Mladinskega centra Menza pri koritu ter zvočnih kotičkih Radia Študent, na frekvenci 89,3 MHz in www.radiostudent.si, 30. marca 2010 od 10.00 dalje v živo.

Pevec Aleš Hadalin je – v dobesednem in prenesenem pomenu – ustvaril poseben in razpoznaven glas na slovenski muzični sceni. Loteva se raznovrstnega gradiva, od predelav jazzovskih standardov prek šansona in popevke do Ježkovih pesmi in eksperimentiranja z grlenim petjem ter nasnemavanjem vokalov. Novi album "Jaz mam pridno gospodinjo" prinaša spet nekaj novega, saj se je lotil izključno slovenskih ljudskih pesmi, ki pa jih večinoma odpoje sam, le v enem, koncertno posnetem komadu, se mu pridruži par inštrumentalistov.

Revolucija na valovih Radia Študent in v Menzi pri Koritu se po prvi uspešni jutranji koncertni seansi s Septic Scum ter drugi z The Lift nadaljuje strumno in veselo, domače in vokalno v tretji ediciji, ko bo svojo jutranjost na preizkus postavil Aleš Hadalin. Še niste seznanjeni z njegovim delom in predanostjo kreativnosti ter vam njegova neredna pojavljanja na odrih povzročajo organizacijske preglavice? Enega izmed glasnejših in inovativnejših predstavnikov reinterpretiranja ljudskih ter malo manj ljudskih napevov lahko preverite v živo v MC Menzi pri Koritu in na valovih Radia Študent, 89,3 Mhz in www.radiostudent.si 30. marca ob 10.00 zjutraj!

Afterparty je del torkovih jutranjih programov na Radiu Študent 89,3 Mhz, je termin za jutranje koncerte raznorodnih glasbenih kreativcev in rekreativcev, katerim je dana možnost, da preizkusijo tako milost poslušalcev kot svoj pogum in predanost in se vsi skupaj soočijo z unikatnim glasbenim popotovanjem. Po več kot 50 AFTERPARTY-jih, ki se bodo še vedno enkrat mesečno odvijali na Radiu Študent v živo, se v nadgradnji imenovani AFTERPARTY -HD, v letu 2010, vsak zadnji torek v mesecu točno do nadaljnega ob 10.00 zjutraj v živo odvija koncert v Menzi pri Koritu in na Radiu Študent, 89,3 Mhz, lotevamo revolucionarnih korakov in nepredvidljivih poti.

V aprilu vas in nas čaka proslavitev praznika, na 27. aprila dan ob 10.00 jutranji, ko nam v goste pridejo ene in edine KOMBINATKE, ki na ta dan praznujejo tudi obletnico ustanovitve... Maja nas na slavnostni dan, 25. maja, ob 10.00 jutranji pričakujejo ljubljenci Maršala Tita - BULDOGI... Junija, za spodoben zaključek sezone jutranjega programa, pa vas bomo presenetili z 2. jutranjim Afterparty glasbenim festivalom odmerjenim v živo. Ček it aut!


www.radiostudent.si
www.menzaprikoritu.org

REVOLUCIJA NA VALOVIH RADIA ŠTUDENT IN MENZI PRI KORITU, V HD-ju !!!

Povej naprej!
Komentarji
komentiraj >>