Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Migracije in EU ali Kdo zlorablja koga? (2776 bralcev)
Ponedeljek, 29. 3. 2010
Romana Z.



Kakšne so razvojne smernice evropske migracijske politike in kakšne so možnosti dialoga med civilno družbo, nevladnimi organizacijami in evropskim parlamentom, komisijo in svetom Evrope? Kako velik je razkorak med formalnimi možnostmi in realnim učinkom?

O azilu in migracijah Tina Michieli (CNVOS) in Franci Zlatar (Slovenska filantropija), o zlorabah znotraj reguliranega krožnega pretoka delavcev pa dr. Karmen Medica (SAZU, Univerza na Primorskem).

Oddaja v celoti

Kakšne so razvojne smernice evropske migracijske politike in kakšne so možnosti dialoga med civilno družbo, nevladnimi organizacijami in evropskim parlamentom, komisijo in svetom Evrope? Kako velik je razkorak med formalnimi možnostmi in realnim učinkom? O azilu in migracijah Tina Michieli (CNVOS) in Franci Zlatar (Slovenska filantropija), o zlorabah znotraj reguliranega krožnega pretoka delavcev pa dr. Karmen Medica (SAZU, Univerza na Primorskem).



Oddaja v celoti:



Komentarji
komentiraj >>