Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Viza za budućnost, 46. oddaja (3074 bralcev)
Nedelja, 18. 4. 2010
IWWVceraj v samskem domu v Mostah je prislo do konflikta s hisnikom tega doma. Ni nam dovolil, da gremo noter do delavcev, da se pogovarjamo z delavci in razdelimo letake, preprecil je nam vhod in je grozil, da bo poklical policijo.

ZATO! Danes gremo ob 20h v samski dom na ulici Vide Pregarceve 34 in bomo sli do delavcev!!! Noben nima pravice, da preprecuje komunikacijo delavcev z ljudmi. Samski domovi so tako ali tako institucije kontrole in segrecaije, zdaj pa se postajajo institucije nacrtnega ustra

 

 

Vceraj v samskem domu v Mostah je prislo do konflikta s hisnikom tega doma. Ni nam dovolil, da gremo noter do delavcev, da se pogovarjamo z delavci in razdelimo letake, preprecil je nam vhod in je grozil, da bo poklical policijo.

ZATO!

Danes gremo ob 20h v samski dom na ulici Vide Pregarčeve 34 in bomo sli do delavcev!!! Noben nima pravice, da preprecuje komunikacijo delavcev z ljudmi. Samski domovi so tako ali tako institucije kontrole in segrecaije, zdaj pa se postajajo institucije nacrtnega ustrahovanja in zatiranja!!!

MAPA, kjer se nahaja samski dom:

 

http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=vide+pregar%C4%8Deve&hpage=my&offset=0&selfld=1&acnum=10&foxsbar=ac

Poslusajte Vizo za budućnost! Podprite Nevidne delavce sveta (IWW) in odprite prostor za komuniciranje!!!

 

Ne iskoriscanju!!! Za grantiran dohodek za vse, ne glede na fucking delo, ki zna samo izkoriscati!!!!

 

go to the streets!!! IWWKomentarji
komentiraj >>