Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Z GORANOM LUKIČEM O DELAVSKI BEDI (2458 bralcev)
Ponedeljek, 10. 5. 2010
LanNi lahko biti delavec v teh časih. Vprašajte kogarkoli. Ni lahko biti sindikalec v neoliberalnih časih. Vprašajte kateregakoli sindikalista. Še teže je biti novi sindikalni val. Vprašajte Gorana Lukiča z Zveze svobodnih sindikatov Slovenije. In smo ga. O sindikalizaciji, prekarizaciji, fleksibilizaciji, globalizaciji, migraciji, liberalizaciji, radikalizaciji in okupaciji dela strani kapitala. Intervjuju v celoti lahko prisluhnete na naslednji povezavi.
Ni lahko biti delavec v teh časih. Vprašajte kogarkoli. Ni lahko biti sindikalec v neoliberalnih časih. Vprašajte kateregakoli sindikalista. Še teže je biti novi sindikalni val. Vprašajte Gorana Lukiča z Zveze svobodnih sindikatov Slovenije. In smo ga. O sindikalizaciji, prekarizaciji, fleksibilizaciji, globalizaciji, migraciji, liberalizaciji, radikalizaciji in okupaciji dela strani kapitala.Komentarji
komentiraj >>