Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
SINDIKALISTE TEPEMO, MAR NE? (2490 bralcev)
Ponedeljek, 14. 6. 2010
LanČe je kdo v poreferendumskem ali prednogometnem zanosu stvar spregledal, jo bo Mirsad Begić na kratko obnovil. Je pa tudi sicer Mirsadova odlika ta, da mu o konceptih dela in sindikalizma kot družbenopolitičnima podstatema misli in besed zlepa ne zmanjka. Da ne bo izpadlo, da mora za vabilo med sogovornike zgolj dobiti nekaj batin. Zadnji Pljunki Pozabe pred poletnim prisilnim dopustom.

Lep dober večer. V zadnjih Plunkih pred poletnim prisilnim čakanjem se nekako znova vračamo k predmetu, ki ga tematsko od nastanka oddaje pred okoli 6 šestmi leti najbolj pogosto obdelujemo – to je teoriji in kulturi dela, nedela in pravic, ki izhajajo iz obojega.

Povod je tokrat dal lastnik trebanjskega podjetja Rem z dvema pomagačema, ki je pred stavbo svojega podjetja novinarju sindikalistu in nekdanjmu RŠ-evcu, če omenimo zgolj nekaj njegovih referenc, Mirsadu Begiću na svojstven način dal vedeti, kaj si misli o .... karkoli je pretekli četrtek pač mislil, ko je z Begićem, fizično obračunal. Če je kdo v poreferendumskem ali prednogometnem zanosu stvar spregledal, jo bo Mirsad na kratko obnovil. Je pa tudi sicer Mirsadova odlika ta, da ima o konceptih dela in sindikalizma kot družbenopolitičnima podstatema dovolj za povedati. Da ne bo izpadlo, da mora za vabilo med sogovornike zgolj dobiti nekaj batin. Najprej pa četrtek.Tole je bil Mirsad Begić, tole so bili zadnji Plunki v sezoni. V takšni ali drugačni obliki se slišimo spet septembra, do takrat pa na svidenje in na zdravje, še posebej na trebanjsko, če nas slišite.Komentarji
komentiraj >>