Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
ROMSKI INFORMACIJSKI CENTER V LJUBLJANI (2785 bralcev)
Sobota, 19. 6. 2010
haristPrisluhnite premierni oddaji Romska frekvenca, prvi v sklopu 6ih rednih mesečnih oddaj v letu 2010. Romska frekvenca je enourna družbeno-politična oddaja, ki se osredotoča na skupino Romov ter Sinti Romov ter na njihove specifične potrebe v smislu iskanja odgovorov oziroma konkretnih rešitev za izboljšanje njihovega socialnega položaja v Sloveniji. V prvi oddaji bomo predstavili Romski informacijski center, ki bo kmalu odprl svoja vrata v Ljubljani. V živo in s posnetimi pogovori.

Oddaja na voljo

Prisluhnite premierni oddaji Romska frekvenca, prvi v sklopu šestih rednih mesečnih oddaj v letu 2010. Romska frekvenca je enourna družbeno-politična oddaja, ki se osredotoča na skupino Romov ter Sinti Romov ter na njihove specifične potrebe v smislu iskanja odgovorov oziroma konkretnih rešitev za izboljšanje njihovega socialnega položaja v Sloveniji. V prvi oddaji predstavljamo Romski informacijski center, ki bo kmalu odprl svoja vrata v Ljubljani. V živo in s pogovoroma z Jožekom Horvatom Mucem, predsednikom Zveze Romov Slovenije in Julijo Sardelić, aktivistko in raziskovalko položaja Romov v Sloveniji. Plus seveda s hudo romsko glasbo:

Oddajo sta pripravila Haris in Boris.Komentarji
komentiraj >>