Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Art-Area 155: Razširjena Cirkulacija 2 v Alkatrazu / Concourse = Discourse (2216 bralcev)
Sreda, 9. 6. 2010
IdaHV Galeriji Alkatraz bodo do petka razstavljeni ostanki štiridnevnega dogajanja, ki ga je spodbudila v tek Cirkulacija 2. Tokratno razširjeno Cirkulacija 2 z naslovom Concourse = Discourse so poleg osrednjih članov kolektiva spremlali tudi številni drugi umetniki Reni Hofmüller, Neven Korda, Maja Smrekar, Marko Košnik, skupina BridA, Matjaž Manček in Rafaella Picollo, Gregor Kamnikar, Nataša Živković, Jaka Berger in drugi.
V Galeriji Alkatraz bodo do petka razstavljeni ostanki štiridnevnega dogajanja, ki ga je spodbudila v tek Cirkulacija 2. Tokratna razširjena Cirkulacija 2 z naslovom Concourse = Discourse so poleg osrednjih članov kolektiva spremlali tudi številni drugi umetniki Reni Hofmüller, Neven Korda, Maja Smrekar, Marko Košnik, skupina BridA, Matjaž Manček in Rafaella Picollo, Gregor Kamnikar, Nataša Živković, Jaka Berger in drugi. O filozofiji in principih delovanja kolektiva smo se v Rogu, kjer imajo svoj začasni prostor, najprej pogovarjali s Ksenijo Čerče, Borutom Savskim, pogovor pa sta z zvoki ob pospravljanju spremljala Stefan Doepner in Boštjan Leskovšek.

POGOVOR: 2010_6_9_Cirkulacija_01

Tudi v nadaljevanju pogovora s Ksenijo Čerče, Borutom Savskim v Rogu nas je spremljal šum toplotne postaje in zvok pospravljanja, ki sta ga proizvajala Stefan Doepner in Boštjan Leskovšek.

POGOVOR: 2010_6_9_Cirkulacija_02

V zadnjem delu pogovora se je za omizje v Rogu usedla celotna osredna ekipa kolektiva Cirkulacija 2 Borut Savski, Ksenja Čerče, Stefan Doepner in Boštjan Leskovšek. Pogovor bo v nadaljevanju tekel v angleščini.

POGOVOR: 2010_6_9_Cirkulacija_03


Komentarji
komentiraj >>