Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
1. AFTERPARTY-HD Glasbeni festival (v zivo) (3234 bralcev)
Torek, 29. 6. 2010AFTERPARTY - HD 6. del
termin za jutranje koncertne preizkušnje raznorodnih glasbenih ustvarjalcev v živo v MC Menza pri Koritu in na Radiu Študent; 89,3 MHz in www.radiostudent.si

Vsak zadnji torek v mesecu !!!!!
Vstop: 1,00 FIRBEC

29. junij 2010 od 8.00 do 11.00:

1. AFTERPARTY-HD GLASBENI FESTIVAL (V ŽIVO)

Nastopajo:

SPORTBILLY KRŠI EMBARGO
SPOCK STUDIOS
INSTANTHIPHOPSESSIONCREW


Radio Študent najavlja:

AFTERPARTY - HD 6. del
termin za jutranje koncertne preizkušnje raznorodnih glasbenih ustvarjalcev v živo v MC Menza pri Koritu in na Radiu Študent; 89,3 MHz in www.radiostudent.si

Vsak zadnji torek v mesecu !!!!!
Vstop: 1,00 FIRBEC

29. junij 2010 od 8.00 do 11.00:

1. AFTERPARTY-HD GLASBENI FESTIVAL (V ŽIVO)

Nastopajo:

SPORTBILLY KRŠI EMBARGO
SPOCK STUDIOS
INSTANTHIPHOPSESSIONCREW

Na dan, ko svojevrstno zmago, predvsem pa dosežek, slavi torek zjutraj, v letošnjem operativnem letu skrbeč za vaše sluhovode tako, da vam ni bilo potrebno zapravljati pregaranih evrov, ali se hudovati nad večnimi zamudami večernih koncertov, se od vas za nekaj časa poslavljamo s prav posebno jutranjo poslastico, ki jo bomo pričeli sveže pripravljeno servirati v živo iz Menze pri koritu in preko valov Radia Študent od 8.00 dalje na 29. junija dan!!!

Tokrat vam bodo iz svojega univerzalnega, pa vendarle tudi na domači grudi vzgojenega glasbenega jezika, postregla trojica interesantnih nastopajočih, med katerimi bi si vsak zaslužil biti headliner... A tokrat bodo to pravzaprav vsi.


Na odru Menze pri koritu ter na valovih Radia Študent bodo od osme jutranje svoje tako ali drugače eklektizirane vzorce do vaših ušes, pa tudi teles, pošiljali prvoborci kršenja mednarodno ustaljenih glasbenih podob - bend, ki igra takšno zmes, ki jo je preprosto potrebno slišati SPORTBILLY KRŠI EMBARGO. Ker je torba lahko polna neprecenljivih dodatkov za glasbene coolinarike, je takšna tudi podoba benda, ki ga je vsekakor potrebno, in to nujno, slišati. Še boljše - videti. Vkolikor vas zanima kaj več, pa mrknite na http://www.myspace.com/sportbillykrsiembargo in se prepustite vibracijam.

Oder bodo preizkusili tudi ultra znanstveniki, ki so svoje izkušnje nabirali pri samem, a nikakor ne edinem veleumu, ki so ga imele moč videti zvočne galaksije, z nazivom SPOCK STUDIOS. Ker so za mentorja imeli pol človeka, pol vulkanca, z najlepšimi ušesi v galaksiji, se je tej edinstvenosti pridružila tudi ekipa, ki svoje vragolije izdaja na založbi Cheap tunes records in se je pred kratkim na galaktični zemljevid zarisala z novim albumom, katerega del bomo imeli prav tako moč konzumirati v živo, kar lahko v prostem času doživite tudi na http://www.myspace.com/spockstudios ali www.cheaptunesrecords.com.

Zraven pa se bodo občinstvu, po vsej verjetnosti drugič, predstavili ljubljanski prostočasni freestyle kolektivci, ki se pod delovnim imenom INSTANTHIPHOPSESSIONCREW podajajo v svet glasbeno urimanega podajanja zgodb. Ker gre za najbolj svobodnodržno zasedbo, ki ji niso tuje malo bolj vkalupljene ali malo manj stroge glasbene poteze, katerim daje doprinos urimano besedilo, ki lahko skupaj sliši na hip-hop, se lahko nadejamo edinstvenega nastopa nadebudne ekipe, Yo!

Revolucija na valovih Radia Študent in v Menzi pri Koritu se po prvi uspešni jutranji koncertni seansi z grind-metal ekipo Septic Scum, drugi z eksperimomentalci The Lift ter tretji ediciji, ko je svojo jutranjost na glas postavljal Aleš Hadalin in harmoniko na pomoč Janez Dovč, v četrto oglašal z glasovi Ženskega pevskega zbora KOMBINAT, v peto pa z laježem zrelodobnih mladopunkerskih kritikov BULDOGI, v šesto, pa vendarle prvič v festivalski obliki, z odra Menze pri koritu razdaja v trojčku SPORTBILLY KRŠI EMBARGO, SPOCK STUDIOS ter INSTANTHIPHOPSESSIONCREW.

Na dan, po katerem bo za nekaj časa vse malo bolj tiho in zategadelj toliko bolj mučno, 29. junija od 8.00 do 11.00 v terminu za jutranje koncertne preizkušnje raznorodnih glasbenih ustvarjalcev v živo, v MC Menza pri Koritu in na Radiu Študent; 89,3 MHz in www.radiostudent.si


REVOLUCIJA NA VALOVIH RADIA ŠTUDENT IN MENZI PRI KORITU, V HD-ju !!!

Povej naprej!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opomba: Prosto povabljeni tudi k poslušanju ostalih AFTERPARTY terminov, ki se neodvisno od dogajanja na Metelkovi, prav tako odvijajo ob torkih dopoldan na Radiu Študent... od oktobra 2010 dalje seveda...

 

 Komentarji
komentiraj >>

Re: 1. AFTERPARTY-HD Glasbeni festival (v zivo)
Hertzilein [26/06/2010]

"Oblikovalec" Afterparty bannerjev že ves čas uvaja neke čudne enote elektomagnetnega valovanja, s katerimi naj bi se zapisovala frekvenca, na kateri oddaja določena radijska postaja. Ta se namreč ponavadi zapisuje v MHz - pri čemer M stoji za milijon enot, Hz pa za enoto elektromagnetnega valovanja, ki jo poznamo kot Hertz, dobila pa je ime po nemšek fiziku Heinrichu Hertzu. Žal pa enote Mhz ne poznam.
odgovori >>