Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
BRUHITIS (3020 bralcev)
Ponedeljek, 4. 10. 2010
Marko BreceljZdravo! Oglašam se iz nenavadnega položaja. Nosilni delovni hrbti Društva prijateljev bomo danes v Ljubljani na Sodišču zaslišani. Iztok Krkoč, 49 letni Iztok Krkoč, Receptor DPZN brez enega dneva delovne dobe, Arijana Markučič Brecelj prav toliko stara Višja inšpektorica DPZN, ki je dobila plačo že za marec LETOŠNJEGA LETA ter Marko Brecelj, 59 letni WC direktor DPZN.

Zdravo! Oglašam se iz nenavadnega položaja. Nosilni delovni hrbti Društva prijateljev bomo danes v Ljubljani na Sodišču zaslišani. Iztok Krkoč, 49 letni Iztok Krkoč, Receptor DPZN brez enega dneva delovne dobe, Arijana Markučič Brecelj prav toliko stara Višja inšpektorica DPZN, ki je dobila plačo že za marec LETOŠNJEGA LETA ter Marko Brecelj, 59 letni WC direktor DPZN, ki mi zadnjih deset let delovna doba ne teče in sva si z Iztokom že skoraj izplačala nagrado za prostovoljno delo za mesec september lanskega leta (on 200, jaz 150 eurov) se vozimo z devetnajst let mlado limuzino na sodišče v Ljubljano. Tam imamo randi s SAZAS-om. Brani nas Advokatska pisarna Senica in njen advokatski pripravnik Sergej Šuštar. Na www.dodogovor.org bomo še nocoj o bližnjem srečanju smradne vrste ,poročali. Prejšnji teden smo dva dneva video povzemali Koperground, zvedeli smo, da so ustanovitvi Bataljona na Ministrstvu za šolstvo odprlii zeleno, obiskal me je na domu direktor Urada za mladino, zavrteli smo si toplega ameriškega in naturalističnega belgijskega 35 milimetrskega, slovenski državljan Darjan je priredil poslovilnega, ker se seli v Srbijo kjer mu bolj ugaja. Včeraj sem deset ur tipkal svoja pripominjanja na Pripravljalno vlogo SAZAS-a , ves ta špeh sem objavil na Dodotu, iz njega vam preberem nekaj bolj poetičnih:Komentarji
komentiraj >>

Re: BRUHITIS
3xx9xxx [11/10/2010]

lopovi in kriminalci
odgovori >>

Re: BRUHITIS
pali [11/10/2010]

sazas palindrom sluzast kradljivi.
odgovori >>