Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Kira O'Reilly: Arhitektura telesa (2138 bralcev)
Sobota, 16. 10. 2010
IdaHDrage dame, feministi in feministke, v oktobrskem Sektorju Ž smo se pogovarjale z eno ključnih svetovnih body artist Kiro O'Reilly, ki se je predstavila na festivalu Break leta 2002 in z mnonstruoznimi ženskami v goriljih maskah Guerilla Girls On Tour. Oba performansa sta bila dela programa 16. Mesta žensk.
Drage dame, feministi in feministke, v oktobrskem Sektorju Ž smo se pogovarjale z eno ključnih svetovnih body artistk Kiro O'Reilly, ki se je v Ljubljani predstavila že na festivalu Break leta 2002, tokratni performans z naslovom Padanje po stopnicah pa je izvedla v Mestnem arhivu na povabilo Mesta Žensk.

V nadaljevanju oddaje prisluhnimo pogovoru z žensko v gorilji maski iz skupine Guerilla Girls On Tour, ki so imele precej moralistični zaključni performans na letošnjem Mestu žensk.

Padanje po stopnicah je z vami na sobotno oktobersko popoldne testirala Ida H.Komentarji
komentiraj >>