Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Živel je nekoč nek John Lennon ... (887 bralcev)
Sobota, 11. 12. 2010
luka.Osmega decembra je svet obeležil 30 let od smrti Johna Lennona, Radio Študent pa njegovo zapuščino praznuje s petkovo otroško-mladinsko matinejo in sobotno radijsko oddajo.

V slednji gostimo mladino z OŠ Ivana Cankarja Vrhnika, ki so za poslušalce pripravili kratko oddajo o pokojnem 'Hrošču'.

Skratka oddaja v oddaji in z mladino o Đonu :)
Več pa v nadaljevanju ...

 


 

Osmega decembra je svet obeležil 30 let od smrti Johna Lennona, Radio Študent pa glasbenikovo zapuščino praznuje s petkovo otroško-mladinsko matinejo in sobotno radijsko oddajo.

V slednji predstavimo nekaj fragmentov z novembrske odisejade izobraževalnega projekta Radia Študent - t.i. Radijske pustolovščine na potepu, ki se je v preteklem mesecu potikala po slovenskih šolah z zanimivo misijo - mlajše postaviti pred prav poseben izziv - Posnemite lastno radijsko oddajo!

In so jo.

Časovni stroj je v zadnji Lennonov dan med drugim ponesel Osnovno šolo Ivana Cankarja Vrhnika. Mladina se je sprva popraskala za ušesi, češ - Džon kdo??, potem pa tlesknila s prsti, povezala drobce iz zgodovine in o dotičnem gospodu posnela kratko oddajo.

Med poslušalce frekvence 89,3 MHz jo bodo ustvarjalci pospremili kar sami, z novopečenimi 'radijci' pa lahko kako besedo spregovorite seveda v živo - tel: (01) 242 88 00 in (01) 242 88 01

Ob koncu na spletno stran za 'suvenir' seveda nalepimo še zvočni posnetek opisane oddaje naših vrhniških obiskovalcev ...

 Komentarji
komentiraj >>