Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Captain Beefheart- prečuden še za hipije!!! (2161 bralcev)
Sobota, 8. 1. 2011
IvoDon Van Vliet ali Captain Beefheart je za rock to, kar je za notirano glasbo J.S. Bach, za popularno The Beatles, za psihoanalizo Freud, za jugo rock Šarlo Akrobata, za politično ekonomijo Karl Marx. To, česar na temni strani meseca niso uzrli Pink Floyd. To, kar je sililo na bruhanje P. J. Harvey, ko so njeni stari polušali njegove plošče. To, kar je avtor risanke the Simpsons sovražil, a sedmič poslušavši vzljubil. Tisti šef ansambla, ki je nadiral, tepel, stradal in psihiral muzičiste ... (več!)

Don Van Vliet ali Captain Beefheart je za rock to, kar je za notirano glasbo J.S. Bach, za popularno The Beatles, za psihoanalizo Freud, za jugo rock Šarlo Akrobata, za politično ekonomijo Karl Marx. To, česar na temni strani meseca niso uzrli Pink Floyd. To, kar je sililo na bruhanje P. J. Harvey, ko so njeni stari polušali njegove plošče. To, kar je avtor risanke the Simpsons sovražil, a sedmič poslušavši vzljubil. Tisti šef ansabla, ki je nadiral, tepel, stradal in psihiral muzičiste, bobnarja pa odpustil pahnivši ga po stopnicah, ker ni pravilno odbobnal jagode. Tisti slikar, ki ga je Van Goghovo sonce rahlo razočaralo. Eden redkih genijev popularne glasbe po mnenju Johna Pela.

Komentarji
komentiraj >>

Re: Captain Beefheart- prečuden še za hipije!!!
David P [13/01/2011]

slava mu
odgovori >>