Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
RAZVAJAJO ME (2148 bralcev)
Ponedeljek, 10. 1. 2011
Marko BreceljV eni uri in pol bom poskusil spisati tedenski dogodkovni povzetek, ki bi naj bil tudi politični komentar medtem, ko čakam na odločitev pekarnarstva glede projektov za Pohorski bataljon, medtem ko Arijana doli v MKSMC vzpostavlja delovanje naše pošte, moj organizem pa se privaja na upadanje alkohola v krvi.

V eni uri in pol bom poskusil spisati tedenski dogodkovni povzetek, ki bi naj bil tudi politični komentar medtem, ko čakam na odločitev pekarnarstva glede projektov za Pohorski bataljon, medtem ko Arijana doli v MKSMC vzpostavlja delovanje naše pošte, moj organizem pa se privaja na upadanje alkohola v krvi.

Včeraj sva se z Arijano vrnila iz Pohorja. Tam smo s pohodniki in pohodnicami obiskali prizorišče zadnjega boja bataljona po katerem naša nevladna organizacija, naša mlada fondacija, nosi ime. Danes se izteka razpisni rok Urada za mladino in pogovarjali smo se tudi o projektih. Predsednika Društva prijateljev zmernega napredka me je trio mojih sodelavcev razbremenil spisanja naše kandidature za nujen denar brez katerega ne moremo zvoziti. Blagor meni! Samo Vesel iz MC Postojna sam izpolnjuje obrazce, ki so letos moderni kot še nikoli. Ob tem, ko nosi celotno breme razpisa za svojo organizacijo je tudi glavni pisec statuta Pohorskega bataljona. Hrust!

Ob 13h 40 mi je tudi hrust Borut Wenzel sporočil, da bo pekarnarstvo praktično brez pomoči šlo v razpis za bataljon. Čestital sem mu za pogumno odločitev celotne skupine. Med drugim je dokončal oblikovanje žiga in bo v naslednjih nekaj urah po telefonu in po mejlih naročil njegovo izdelavo. Kot kaže, se mi bo treba pod projekta samo podpisati. Blagor, blagor!

Prejšnji teden smo si spet zavrteli film "Turneja". Naša kinooperaterka Bojana je sicer utrujena od filmov z vojno tematiko a petnajstim nam je srbsko-bosansko-slovenski film zelo ugajal. Je že v železnem repertoarju našega art kinematografa. Sovražim besedo art a smo člani Art kino mreže in v njej plujemo proti neizbežni digitalizacijiKomentarji
komentiraj >>