Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Od banjaluškega nojza do graške akademije in nazaj!!! (1732 bralcev)
Sreda, 26. 1. 2011
IvoSlobodan Kajkut, abonent na Trto mrto se predstavi skozi 7-palčni vinil z naslovom Glue Sniffer. Gre za aleatorično kompozicijo za elektrificirano violo, speljano skozi dva ojačevalca. Eksekutor na posnetku je bil Dimitrios Polisoidis iz dunajskih Klangforum Wien. Glue Sniffer je začetek serije krajših skladb, ki jih Slobodan Kajkut kani izdajati na vinilu. Naslednjo bo zanj izvedel Weasel Walter iz The Flying Luttenbachers..

Slobodan Kajkut, abonent na Trto mrto se predstavi skozi 7-palčni vinil z naslovom Glue Sniffer. Gre za aleatorično kompozicijo za elektrificirano violo, speljano skozi dva ojačevalca. Eksekutor na posnetku je bil Dimitrios Polisoidis iz dunajskih Klangforum Wien. Glue Sniffer je začetek serije krajših skladb, ki jih Slobodan Kajkut kani izdajati na vinilu. Naslednjo bo zanj izvedel Weasel Walter iz The Flying Luttenbachers..


Komentarji
komentiraj >>