Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Projekt Pokaži in predstavi (1750 bralcev)
Sobota, 29. 1. 2011
admirbPred kratkim je Društvo bosansko-hercegovskega in slovenskega prijateljstva Ljiljan s podporo Ministrstva za kulturo RS in Evropskega socialnega sklada zagnalo projekt "Pokaži in predstavi". S projektom si pri društvu Ljiljan želijo usposobiti skupino mladih medijskih navdušencev za audio-vizualno predstavljanje dogajanja v kulturnih društvih priseljenskih skupnosti. V oddaji bomo gostili vodjo projekta in udeležence delavnic, ki bodo predstavili namene in cilje projekta.

Pred kratkim je Društvo bosansko-hercegovskega in slovenskega prijateljstva Ljiljan s podporo Ministrstva za kulturo RS in Evropskega socialnega sklada zagnalo projekt "Pokaži in predstavi". S projektom si pri društvu Ljiljan želijo usposobiti skupino mladih medijskih navdušencev za audio-vizualno predstavljanje dogajanja v kulturnih društvih priseljenskih skupnosti. V oddaji bomo gostili vodjo projekta in udeležence delavnic, ki bodo predstavili namene in cilje projekta.

 

 

 Komentarji
komentiraj >>