Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Lep vikend! (1471 bralcev)
Petek, 28. 1. 2011
BorP... performans-esej Lov na realno ...
... plesno-gledališka predstava Pustite otroke k meni! ...
... festival stand-up komedije Panč ...
Ob 20. uri bo v Stari mestni elektrarni na sporedu performans-esej Lov na realno, v katerem bodo ustvarjalci obravnavali uprizoritvene strategije Društva za sodobne scenske umetnosti Via Negativa. Več o nocojšnji predstavi nam je povedala producentka Špela Trošt:

Špela Trošt nam je več povedala tudi o tem, kako bo predstava dejansko potekala in kako v eno združuje teoretsko besedilo z njegovo praktično demonstracijo.

Prav tako ob 20. uri si boste v Cankarjevem domu lahko ogledali premiero plesno-gledališke predstave Matjaža Fariča Pustite otroke k meni! O predstavi, ki kritično naslavlja obstoječe sisteme moči, smo se pogovarjali z njenim avtorjem:

Ob 16. uri lahko zavijete tudi v Mednarodni grafični likovni center v Ljubljani na zadnje izmed javnih branj Podrealističnega manifesta Iztoka Osojnika. Smeha željni pa lahko obiščete zimsko edicijo festivala stand-up komedije Panč, ki bo danes in jutri potekal na odrih ljubljanske Cvetličarne in mariborske Festivalne dvorane.

Kulturne novice je nabiral Bor.


Komentarji
komentiraj >>