Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Poplave, požari in karaoke!!! (1622 bralcev)
Sreda, 9. 2. 2011
IvoJaponskega kitarista in improvizatorja Kazayukija Kishina alias KK Nulla smo v Ljubljani doslej spoznavali v njegovi solistični noiserski inačici in z metalsko atrakcijo Zeni Geva.. V soboto se nam bo v živo prikazal v družbi avstralskih improvizatorjev, kitarista Davida Browna in tolkalca Seana Baxterja. Trio se je pod imenom Terminal HZ ustanovil sredi devetdesetih v Melbournu. Svoje početje je označil za »eksperimentalni jazz-rock« ... (več!)

* Japonskega kitarista in improvizatorja Kazayukija Kishina alias KK Nulla smo v Ljubljani doslej spoznavali v njegovi solistični noiserski inačici in z metalsko atrakcijo Zeni Geva.. V soboto se nam bo v živo prikazal v družbi avstralskih improvizatorjev, kitarista Davida Browna in tolkalca Seana Baxterja.

Trio se je pod imenom Terminal HZ ustanovil sredi devetdesetih v Melbournu. Svoje početje je označil za »eksperimentalni jazz-rock«, čeprav bi elektronski improvizaciji z rušečo tolkalsko podlago in kričečimi kitarskimi vložki lahko rekli tudi kako drugače - eksperimentalni noise, recimo.

Zaradi fizične razdalje, ki loči člane Terminal HZ, je njihovo delovanje ostalo sporadično tako na ravni živih nastopov kot snemanja. Doslej beležijo le ploščo Terminal HZ (Ground Fault, 2000), na kateri sta podpisana KK Null in David Brown, brez tretjega člana. Toliko redkejša priložnost torej, da trio preverimo v živo !!!

pripravil Ivo Poderžaj

 Komentarji
komentiraj >>