Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
SVET MLADINCEV, JUTRIŠNJIH STARCEV (2427 bralcev)
Ponedeljek, 14. 2. 2011
LanSpletno stran Mladinskega sveta Slovenije krasi pripraven rek angleškega prozista iz prve polovice prejšnjega stoletja, Williama Somerseta Maughama. »Od davnih časov so stari mladim vbijali v glavo, da so modrejši kot oni, in preden so mladi odkrili, kakšen nesmisel je bil to, so bili že sami stari in sleparija jim je bila v prid.« No, ob aktualno-političnih aktualijah rek nekaj generičnega naboja izgubi, je pa še vedno smotrna iztočnica za pogovor s predsednikom krovne domače mladinske organizacije.

Spletno stran Mladinskega sveta Slovenije krasi pripraven rek angleškega prozista iz prve polovice prejšnjega stoletja, Williama Somerseta Maughama. »Od davnih časov so stari mladim vbijali v glavo, da so modrejši kot oni, in preden so mladi odkrili, kakšen nesmisel je bil to, so bili že sami stari in sleparija jim je bila v prid.« No, ob aktualno-političnih aktualijah rek nekaj generičnega naboja izgubi, je pa še vedno smotrna iztočnica za pogovor s predsednikom krovne domače mladinske organizacije, ki med drugimi združuje kopico političnih podmladkov, študentskih klubov, kulturnih in popotniških društev ter skavtov.

Vodja Mladinskega sveta Slovenije, Kamal Izidor Shaker, je pred kratkim začel drugi mandat na njenem čelu. Pred dnevi je bil udeleženec pogovora pri predsedniku Türku o zaposlovanju oziroma zaposljivosti mladih. Če bi bili športno uredništvo, bi ga vprašali, kakšni so po sestanku občutki? Kako naklonjen ali nenaklonjen je Danilo Türk idejam o pokojninski reformi, malem delu, reformi trga dela in podobnem, kar sledi zaposlovalnim ter demografskim, predvsem pa kratkoročnim političnim trendom?S predsednikom Mladinskega sveta Slovenije, Kamalom Izidorjem Shakerjem se je pogovarjal Lan. Znova pluvamo čez en mesec.Komentarji
komentiraj >>