Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
OKROGLA MIZA O ARABSKI VSTAJI (2039 bralcev)
Četrtek, 3. 3. 2011
APRV tokratnem Pogovornem večernem terminu smo se pogovarjali o vstaji v Arabskem svetu, vzrokih za njen začetek, o zgodovini Magreba in Bližnjega vzhoda, o geostrateški neokolonialni igri velikih sil in kakšno vlogo ter odnos imata mednarodna politika in mediji do teh dogodkov ...Gosti okrogle mize so častni konzul Jordanije v Sloveniji, Samir Amarin, politolog in sociolog dr. Primož Šterbenc in novinar Mladine Erik Valenčič.
Oddaja v celoti!

V tokratnem Pogovornem večernem terminu smo se pogovarjali o vstaji  v Arabskem svetu, vzrokih za njen začetek, o zgodovini Magreba in Bližnjega vzhoda, o geostrateški neokolonialni igri velikih sil in kakšno vlogo ter odnos imata mednarodna politika in mediji do teh dogodkov ... Gosti okrogle mize so častni konzul Jordanije v sloveniji, Samir Amarin, politolog in sociolog dr. Primož Šterbenc ter novinar Mladine Erik Valenčič.

Odaja v celoti! Komentarji
komentiraj >>