Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Ob izidu knjige Etnofarmakologija ayahuaske (2538 bralcev)
Nedelja, 13. 3. 2011
Matej JOb izidu knjižice "Ethnopharmacology of Ayahuasca", v kateri se zvrstijo številni antropološki, farmakološki in drugi spisi poznavalcev področja, kot so Luis Eduardo Luna, Rick Strassman idr., smo se pogovorili z urednikom knjige Rafaelom Guimarães dos Santosom.

Sprva nekaj novic. O dodatku cigaretnim filtrom; omejitvah verskih praks v Nepalu; avstralski gonji proti rastlinam, ki vsebujejo DMT. Ob izidu knjižice Etnofarmakologija Ayahuasce, v kateri se zvrstijo številni antropološki, farmakološki in drugi spisi poznavalcev področja, kot so Luis Eduardo Luna, Rick Strassman idr., pa smo se pogovorili z urednikom knjige Rafaelom Guimarães dos Santosom. Prisluhnite oddaji:"Ethnopharmacology of Ayahuasca" je moč prebrati na naslednjih straneh:
http://issuu.com/researchsignpost/docs/rafael/1?mode=a_p (kot vajeni)
http://www.trnres.com/research/Rafael.html (malo sodobnejše)

Knjiga je izšla pri Transworld Research Network s sedežem v Kerali, Indija, ki je izdala prav tako zanimivo delo, naslovljeno Ethnomedicine: A Source of Complementary Therapeutics (Etnomedicina: Vir dopolnilnih zdravljenj). Zanimivo delo priznanih znanstvenikov iz Indije in drugod, ki s sodobnimi spoznanji proučujejo učinkovitost rastlin pri zdravljenju te ali one bolezni. Zanimivo in uporabno. Dosegljivo na:
http://issuu.com/researchsignpost/docs/chattopadhyay_bookKomentarji
komentiraj >>