Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Družbeno odzivne kulturne novice (1426 bralcev)
Ponedeljek, 28. 3. 2011
BorP... otvoritev razstave Demonstrating relevance: Response-ability ...
... otvoritev fotografske razstave Password Caterine Gerardi ...
... Turneja neodvisnih filmov v Slovenski Kinoteki ...
Ob 20. uri bo v Centru urbane kulture Kino Šiška v sklopu mednarodnega festivala Memefest potekala otvoritev razstave Demonstrating relevance: Response-ability. O idejni zasnovi festivala se je z nami pogovarjal Nikola Janović, kulturni teoretik in Memefestov dolgoletni sodelavec:Nikola Janović je spregovoril tudi o tem, kaj si bo možno ogledati na razstavi:


Otvoritev bo pospremila tudi okrogla miza, na kateri se bo naš sogovornik pogovarjal z Oliverjem Vodebom, idejnim vodjo Memefesta in predavateljem na Akademiji za likovno umetnost, ter žirantoma in kuratorjema razstave Nikolajem Jeffsom in Alenom Ožboltom.

Za ljubitelje fotografije bo poskrbljeno na Italijanskem inštitutu za kulturo v Sloveniji, kjer bo od 19. ure dalje potekala otvoritev razstave Password italijanske fotografinje Caterine Gerardi. Filmofili pa lahko obiščete Cankarjev dom oziroma Kinodvor in si ogledate filme 13. mednarodnega festivala dokumentarnega filma ali se odpravite v Slovensko Kinoteko, kjer se bo v sklopu Odprtega platna ob 22. uri pričela Turneja neodvisnih filmov.

Kulturne novice je pripravil Bor.


Komentarji
komentiraj >>