Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
DARIO SERAVAL (3399 bralcev)
Sobota, 2. 4. 2011
tadejlaDario Seraval je sila izmuzljiv lik, Janus na kvadrat. Je prvoborec kultnega benda Borghesia, lani pa je izdal svoj samostojni prvenec Emomehanika. Je filozof ter uslužbenec na kulturnem oddelku mestne občine ljubljanske, kjer mozga tudi o avtonomni coni Metelkova mesto, zavzetju katere je prisostvoval. Nadalje: mirovnik, a še večji fen Che Guevare, partijec SD-ja in pobudnik Komunističnega foruma znotraj te stranke. V zadnjem času je v aktivistični ofenzivi na okopih komunizma avtonomnih con.

V današnjem intervjuju Radia Študent lahko prisluhnete pogovoru z Dariom Seravalom, spočetim prejšnjo soboto po njegovem predavanju v Galeriji Alkatraz. Na predavanju, bolje rečeno hepeningu, podkrepljenim z video deli sleš spoti in uvedenim s kitarskim samodeklariranjem, je Dario zaoral v teorijo ljubezni, avantgarde in komunizma avtonomnih con.

Dario Seraval je sicer sila izmuzljiv lik, Janus na kvadrat. Je prvoborec kultnega, ponovno oživljenega benda Borghesia, filozof ter uslužbenec na kulturnem oddelku mestne občine ljubljanske, kjer mozga tudi o avtonomni coni Metelkova mesto, zavzetju katere je prisostvoval. Je mirovnik, a še večji fen Che Guevare, ustvarjalec glasbe za Živadinovo postgravitacijsko umetnost, partijec Socialnih demokratov in pobudnik Komunističnega foruma znotraj te stranke. V zadnjem času je v aktivistični ofenzivi na okopih komunizma avtonomnih con.Za potrebo tokratnega intervjuja Radia Študent se je z Dariom Seravalom pogovarjal Tadej.Komentarji
komentiraj >>