Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Narobe bi bilo, da ne bi bilo Narobe (2341 bralcev)
Sreda, 13. 4. 2011
Juliette



Ker reviji Narobe grozi občutno zmanjšanje finančnih sredstev in ker nas skrbi medijska praznina, ki bi nastala v primeru prekinitve izdajanja omenjene revije, smo opravili pogovor z njenim urednikom Romanom Kuharjem in predsednikom Legebitre Simonom Maljevacem.

Vsi bolj ali manj spremljajoči alternativne oz. študentske oz. hibridne medije ste že naleteli na opozorila o možnosti njihove postopne ukinitve. To bi se zgodilo zaradi zmanjšanja ali ukinitve sredstev s strani, kot bi dejali kolegi s ŠOUvizije, »študentskih baronov« oz. predsedstva Študentske organizacije v Ljubljani. Tako je, poleg ravnokar poslušanega radia je v nemilosti tudi časopis Tribuna, ne pozabimo pa še od drugih baronov odvisna Radio Marš in Katedro. Malce manjkrat pa smo bili opozorjeni na ogrozitev izhajanja revije Narobe, glbtq revije, kjer je vse prav. Za vse nevedne, kratica glbtq pomeni geji, lezbijke, biseksualci, transseksualci in queer osebe. Prisluhnimo torej, zakaj bi bilo narobe, če v slovenskem medijskem prostoru ne bi bilo več Narobe.

 


V nadaljevanju smo začeli tam, kjer se ponavadi konča.

V svoj prav okoli revije Narobe je prepričana Julija Somrak.

 



Komentarji
komentiraj >>

Re: Narobe bi bilo, da ne bi bilo Narobe
Luka [13/04/2011]

Zelo zanimivo! Z veseljem poslušala.
odgovori >>