Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
KARAVANA P.E.D.A.L. NA POTI V PALESTINO (1975 bralcev)
Sreda, 27. 4. 2011
Luka T.Kolesarska karavana Pedal se je med svojo stodnevno potjo iz Velike Britanije na Zahodni breg ustavila tudi v glavnem mestu Slovenije. S svojo potjo želijo povezovati zgodbe o boju širom Evrope, opozarjati na potrebo po samopreskrbi s hrano in na bojkot Izraela. Zadnje definirajo s tremi točkami: bojkotom izraelskih izdelkov, dezinvesticijami v izraelsko gospodarstvo in gospodarske sankcije proti tej državi. V Sloveniji so predavali in izmenjali semena iz svoje semenske banke, v kateri zbirajo semena...

Kolesarska karavana Pedal se je med svojo stodnevno potjo iz Velike Britanije na Zahodni breg ustavila tudi v glavnem mestu Slovenije. S svojo potjo želijo povezovati zgodbe o boju širom Evrope, opozarjati na potrebo po samopreskrbi s hrano in na bojkot Izraela. Zadnje definirajo s tremi točkami: bojkotom izraelskih izdelkov, dezinvesticijami v izraelsko gospodarstvo in gospodarske sankcije proti tej državi. V Sloveniji so predavali in izmenjali semena iz svoje semenske banke, v kateri zbirajo semena primerna za palestinsko klimo, Pogovarjali smo se z Robijem, Tilly in AJ-em:

Intervju v celoti:

Intervju je opravil Luka T.Komentarji
komentiraj >>