Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Mehika (1472 bralcev)
Nedelja, 8. 5. 2011
Matej JV Mehiki smo že nekaj let priča eni izmed najbolj bizarnih, za mnoge tudi pogubnih politik do drog, politiki, kot si jo predstavljajo v Washingtonu, katera kaže še najmanj uspešno in najnasilnejšo obliko uveljavljanja konvencij Združenih narodov. O nekaterih detajlih, o Merida Iniciativi in prvem množičnem pohodu proti politiki nasilja v Mehiki smo se pogovarjali z Lauro Carlsen iz Mexico City-ja, predsedujoči Americas Programu.
V Mehiki smo že nekaj let priča eni izmed najbolj bizarnih, za mnoge tudi pogubnih politik do drog, politiki, kot si jo predstavljajo v Washingtonu, katera kaže še najmanj uspešno in najnasilnejšo obliko uveljavljanja konvencij Združenih narodov. O nekaterih detajlih, o Merida Iniciativi in prvem množičnem pohodu proti politiki nasilja v Mehiki smo se pogovarjali z Lauro Carlsen iz Mexico City-ja, predsedujoči Americas Programu.

<


Komentarji
komentiraj >>