Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Kulturne novice v (pred)rimah (1094 bralcev)
Ponedeljek, 23. 5. 2011
BorP... Predrime v BI-KO-FEju ...
... Družbeni boji za odprti dostop v knjigarni Azil ...
... predstavitev knjige Plava ladja Vinka Möderendorfer ...
Ob 19.30 uri lahko obiščete bar BI-KO-FE, kjer bosta svoje pesniške prvence predstavljala Ivana Komel in Denis Rosanda. Predrime, uvodni del 4. festivala Mladih rim, bodo na isti lokaciji in ob isti uri, a z različnimi avtorji na sporedu do konca tedna. Več o dogodku in o tem, kaj mlade avtorje druži, nam je povedal Dejan Koban, pesnik in soorganizator Mladih rim, ki jih od leta 2005 skupaj s pesnico Veroniko Dintinjana prirejata v Menzi pri koritu na Metelkovi:

Dejan Koban je spregovoril tudi o težavah, s katerimi se mladi avtorji soočajo pri objavi svoje poezije:
Ljubitelji književnosti ste vabljeni v prostore Knjižnice Otona Zupančiča, kjer bo ob 18. uri potekala predstavitev knjige Vinka Möderendorferja Plava ladja. V knjigarni Azil bosta ob 18. uri potekali predavanji dr. Maje Breznik in dr. Mojce Kotar na temo Družbeni boji za odprti dostop. Prav tako ob 18. uri lahko obiščete Italijanski inštitut za kulturo v Sloveniji in poslušate predavanje prof. Igorja Škamperleta z naslovom Benetke in njihov sanjski okus za umetnost. Predavanje bo potekalo v italijanskem jeziku. Uro kasneje, ob 19. uri, pa lahko v Knjižnici Prežihov Voranc prisostvujete odprtju slikarske razstave Mateja Metlikoviča z naslovom Odmevi in valovanja.


Komentarji
komentiraj >>