Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
POKOJNINSKA REFORMA (1985 bralcev)
Četrtek, 2. 6. 2011
Boris V.Kampanja pred referendumom o zakonu o pokojninskem in invalidskem zavarovanju alias pokojninski reformi dosega klimaks. So sindikati res populistični? Je vlada res zgolj orodje v rokah mednarodnih finančnih institucij? Velja načelo solidarnosti enako za delavce in delodajalce? Gosti četrtkove okrogle mize so bili Peter Pogačar z ministrstva za delo, Ladislav Rožič iz ZSSS, Mateja Kožuh-Novak iz Zveze društev upokojencev in Marko Funkl iz Gibanja za dostojno delo in socialno družbo.

Kampanja pred referendumom o zakonu o pokojninskem in invalidskem zavarovanju alias pokojninski reformi dosega klimaks. So sindikati res populistični? Je vlada res zgolj orodje v rokah mednarodnih finančnih institucij? Velja načelo solidarnosti enako za delavce in delodajalce? Gosti četrtkove okrogle mize so bili Peter Pogačar, generalni direktor direktorata za delovna razmerja in pravice iz dela na Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve, Ladislav Rožič iz Zveze svobodnih sindikatov Slovenije, Mateja Kožuh-Novak iz Zveze društev upokojencev Slovenije in Marko Funkl iz Gibanja za dostojno delo in socialno družbo.

Okroglo mizo je vodil Boris Vasev.Komentarji
komentiraj >>