Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Pogovor s pesnikom Šimom Ešićem (1167 bralcev)
Sobota, 4. 6. 2011
admirbV četrtek 2. junija je Društvo bosansko-hercegovskega in slovenskega prijateljstva pripravilo literarni večer na katerem so ljubljanskemu občinstvu predstavili bosansko-hercegovskega mojstra otroške poezije in tudi izdajatelja knjig g. Šima Ešića. Ob tej priložnosti smo z g. Ešićem spregovorili o njegovem izdajateljskem delu, saj njegova založba Bosanska riječ letos slavi osemnajst let delovanja.

V četrtek 2. junija je Društvo bosansko-hercegovskega in slovenskega prijateljstva pripravilo literarni večer na katerem so ljubljanskemu občinstvu predstavili bosansko-hercegovskega mojstra otroške poezije in tudi izdajatelja knjig g. Šima Ešića. Ob tej priložnosti smo z g. Ešićem spregovorili o njegovem izdajateljskem delu, saj njegova založba Bosanska riječ letos slavi osemnajst let delovanja.

 Komentarji
komentiraj >>