Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
2. AFTERPARTY HD glasbeno-performativni festival (v živo)!(+VIDEO) (3242 bralcev)
Četrtek, 30. 6. 2011Četrtek, 30. junija od 01.00 do 08.00 in od 08.00 do 11.00 v živo v MC Menza pri Koritu in na 89,3 MHz in www.radiostudent.si

Nastopajo:

CIE THE BEAST (F/Slo)

BARKA TONE IN BELE PLOMBE (Kras/Prekmurje)

WALTER FLEGO (Koper/Ljubljana)

MEGAWHAT (Radar/Radio Študent)Termin za jutranje koncertne preizkušnje raznorodnih glasbenih ustvarjalcev v živo v MC Menza pri Koritu in/ali na Radiu Študent; 89,3 MHz in www.radiostudent.si

Nastopajo:

CIE THE BEAST (F/Slo)

BARKA TONE IN BELE PLOMBE (Kras/Prekmurje)

WALTER FLEGO (Koper/Ljubljana)

MEGAWHAT (Radar/Radio Študent)


Drugo jutranje AFTERPARTY – HD festivalsko dogajanje v MC Menza pri koritu vam bo zaključek junija napravil enkraten, hkrati pa se bomo na pol slavnostno poslovili od letošnje sezone jutranjih programov na 89,3 MHz in www.radiostudent.si, zato poljubno vabljeni na dobrote, servirane v živo v četrtek, 30. junija, od 01.00 do 08.00 in od 08.00 do 11.00!

Tokrat vam bodo vid bogatili in sluh plemenitili znanilci nove kreative povezujoče Kras s Prekmurjem, post z rockom, noise z melodijo - BARKA TONE IN BELE PLOMBE, ter skupina ljubljansko-lyonskih akterjev in ustvarjalcev, skratka performerjev ter pripovedovalcev zgodb, zbranih pod imenom CIE THE BEAST in še iskalcev zvoka med elektronskim ter akustičnim, med popularno kulturo in sodobno umetnostjo, primorsko-ljubljanskih novoelektronikov WALTER FLEGO.

Da pa bo uvod v vse skupaj nadvse pompozen in ubran, bo od nočnih ur, do osme jutranje vaše sluhovode vodil en in edini, pravi in resnični, občasno prevprašujoči in vedno pod vprašajem – kolektiv MEGAWHAT (Radar/Radio Študent). 

Na odru Menze pri koritu ter na valovih Radia Študent bodo od osme jutranje svoje spretnosti prežemanja kraško-prekmurskih glasno-hrupnih govoric preizkušali ansambel BARKA TONE IN BELE PLOMBE, ki bo s svojo v post-rock dialekt zavito godbo spravila do prebujanja vaša čutila in vam ponazoril kako se da na prepihu delati lebdečo, ne-amalgamsko glasbo.

Oder bo preizkusila tudi vsestranska performersko nastrojena ekipa, ki ljubljansko izrazje prežema z lyonsko percepcijo, imenovana CIE THE BEAST. Skulpture, glasba, vizualizacije in pripovedništvo ujeti v svojstven jek, bodo odzvanjali do vaših kanalov konzumacije, vi pa ne boste grešili popolnoma nič. Ako se boste zgodaj zbudili in se njihovim izpovednim izletom prepustili.

Starejšim, pa tudi mlajšim ušesom bo postregel tudi kolektiv treh glasbenikov in vizualnega umetnika, pri svoji glasbeni interpretaciji sledeč elektronski zvok, prepletajoč popularno godbaško sfero ter glasbene pristope tega in prejšnjega stoletja, vključujoč vizualije, imenovani WALTER FLEGO.

Da bo izlet v 2. jutranji Afterparty-HD festival ohranjal silo nedorečenosti ali spontanosti, predvsem pa zvočne kreativnosti, ki bo v večplastju s pomočjo mnogih akterjev in zvokov dajala uvod poslednjemu izmed zadnjih letošnjih jutranjih druženj bodo na valovih Radia Študent od zgodnje nočne, pa vse do osme jutranje poskrbeli edinstveni MEGAWHAT (Radar/Radio Študent).

 

Na dan, po katerem bo za nekaj časa vse malo bolj tiho in zategadelj toliko bolj mučno, 30. junija 2011, od cca 1.00 do 11.00, v terminu za jutranje koncertne preizkušnje raznorodnih glasbenih ustvarjalcev v živo, bodite prisotni v MC Menza pri Koritu ali na 89,3 MHz oziroma www.radiostudent.si.

REVOLUCIJA NA VALOVIH RADIA ŠTUDENT IN MENZI PRI KORITU, V HD-ju !!!

Povej naprej!Komentarji
komentiraj >>

Re: 2. AFTERPARTY HD glasbeno-performativni festival (v živo)!
mš [30/06/2011]

upload, prooosim!?
odgovori >>

Re: 2. AFTERPARTY HD glasbeno-performativni festival (v živo)!
lea [30/06/2011]

super ste billi, Walter Flego! (samo škoda, da preko neta ni bilo mogoče videt še vizualizacije...)
odgovori >>