Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
RADIO ŠTUDENT SE GRE PUNK ROCK HOLIDAY!!! (1427 bralcev)
Sobota, 13. 8. 2011Radio Študent si ta vikend obeta delovne počitnice v Tolminu, kjer bo na obali sotočja v živo ustvarjal festivalski program iz improviziranega studia z nagradnimi igrami, ekskluzivnimi intervjuji in še marsičem drugim.


Pridite. Vroče bo!

V Tolminu se bo v petek začel še en festival. Na sotočju Tolminke in Soče bo premierno potekal 4-dnevni praznik punk rocka, Punk Rock Holiday. V 4 dneh se bodo zvrstila imena kot so Hot Water Music, Bouncing Souls, Total Chaos, The Real McKenzies, Red Five Point Star, In-Sane in še mnogo drugih. Na primer tudi Bad Religion in NOFX. Bad Religion nastopajo v petek, NOFX na zadnji dan fešte, t.j. v ponedeljek, 15. avgusta.

Toliko hudih bandov na enem kupu je Radio Študent prepričalo v začasno selitev v Tolmin, kjer bodo naši špikerji v živo spremljali dogajanje in vam iz prve roke posredovali festivalsko vzdušje.

 Komentarji
komentiraj >>

Re: RADIO ŠTUDENT SE GRE PUNK ROCK HOLIDAY!!!
what [18/08/2011]

zakaj pa se to gre RS?
odgovori >>

    Re: RADIO ŠTUDENT SE GRE PUNK ROCK HOLIDAY!!!
    john [28/08/2011]
    Odlično vprašanje. Gotovo je kakšen ideološki razlog. Punk renesansa ipd nonsensi.
    odgovori >>