Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Nova sezona kulturnih novic! (979 bralcev)
Ponedeljek, 5. 9. 2011
BorP... otvoritev razstave "Više to nije država o kojoj su pričali moji stričevi: (d)robni zapiski o vprašanju solidarnosti in (pre)živetja."
... razstava in pesniški večer "Krajina v Evroregiji: umetnost in poezija"
Ob 18. uri ste vabljeni v galerijo Škuc na otvoritev razstave z naslovom »Više to nije država o kojoj su pričali moji stričevi: (d)robni zapiski o vprašanju solidarnosti in (pre)živetja.« O razstavi in napovedanemu ciklu predavanj smo spregovorili z Lidijo Radojević, članico kolektiva, ki je razstavo pripravil:


Ko smo Lidijo Radojević povprašali o posameznih avtorjih, ki sodelujejo na razstavi, pa nam je povedala:

Ob skopi kulturni ponudbi na današnji dan vam preostane le še, da ob 19. uri zavijete na Italijanski inštitut za kulturo v Sloveniji in se prepustite razstavi Krajina v Evroregiji: umetnost in poezija. Ali pa se, če ste bolj klasičen tip in imate polno denarnico, ob 20. uri odpravite v Cankarjev dom, kjer bo v okviru Festivala Ljubljana potekal Koncert opernih arij, na katerem bo nastopil orkester Litovske državne opere.

Kulturne novice je pripravil Bor.


Komentarji
komentiraj >>