Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Pesmi z Dinarskih gora (1028 bralcev)
Sobota, 1. 10. 2011
admirb"Dinarsko gorstvo je mlado nagubano gorstvo, ki poteka vzdolž Jadranskega morja na zahodnem delu Balkanskega polotoka" pravi Wikipedia. Tako kot v gorah drugod po Evropi so tudi v Dinaridih fantje in punce radi kakšno zapeli. Kako zvenijo te ljudske pesmi balkanskih hribov nam bodo v tokratnem Podalpskem selamu predstavile Brđanke, ženski pevski zbor Srbskega kulturnega društva Brdo iz Kranja.

"Dinarsko gorstvo je mlado nagubano gorstvo, ki poteka vzdolž Jadranskega morja na zahodnem delu Balkanskega polotoka" pravi Wikipedia. Tako kot v gorah drugod po Evropi so tudi v Dinaridih fantje in punce radi kakšno zapeli. Kako zvenijo te ljudske pesmi balkanskih hribov nam bodo v tokratnem Podalpskem selamu predstavile Brđanke, ženski pevski zbor Srbskega kulturnega društva Brdo iz Kranja.

 Komentarji
komentiraj >>