Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
OKNAI - Mix za Radio Student (1962 bralcev)
Petek, 28. 10. 2011
Dino LaličV tokratni DJ Seansi gostimo OKNAI-a, domačega ritmoklepača, ki je pred kratkim izdal Ain't a Dream EP na založbi rx:tx... (foto: Katja Kremenić)

Janka Mandića alias OKNAI-a smo poslušalci Radia Študent imeli prvič priložnost slišati v DJ Afterpartyju torkovega jutranjega programa pred skorajda dvema letoma, ko sta s kolegom Some1Else v živo uspešno predstavila zmožnosti in glitch-veščine svojih monomov ter laptopov; od takrat naprej smo Oknaia videli na številnih clip-chop večerih, njegove uradno dokončane produkcije pa slišali najprej na kompilaciji založbe rx:tx Sampler 2011 (komad Myrth), kjer so zbrana največja imena trenutno dejavne slovenske elektronike. Pred dvema tednoma je Oknai na taisti založbi izdal svoj prvi EP z naslovom Ain't a Dream, ki bo kmalu predstavljen tudi v Tolpi bumov!

Kot eden vodilnih producentov slovenske beat scene se Oknai danes v sklopu DJ Seanse predstavlja s 40-minutnim, ekskluzivnim miksom za Radio Študent, v katerem bo predstavil bisere svoje ableton skrinje, med katerimi so se znašli tudi fLako, Dimlite, Free The Robots, Coco Bryce, Shlohmo, Headshotboyz in mnogi drugi...

Tracklist N/A 
(foto: Katja Kremenić)

Več informacij o Oknaiu in njegovih izdajah lahko najdete na naslednjih povezavah:

Soundcloud

Bandcamp

Download mixaDJ Seanso pripravil Dino Lalić.Komentarji
komentiraj >>

Re: OKNAI - Mix For Radio Student
tomim [29/10/2011]

Več tega, nej se vidi, da tut slovenci mamo kej kvalitetnega (četudi v svetovnem smislu ne presežnega), naj mladež vidi, da lahko! download bo?
odgovori >>

    Re: OKNAI - Mix For Radio Student
    dino [29/10/2011]
    je gor (segue tape II)...bo vec tega, cez nekaj mesecev (upajmo) v dj seansi se en nadebudnejsih mladih slovenskih house producentov.lp!
    odgovori >>