Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
EKOPLEKZ - Mix For Radio Student (1771 bralcev)
Petek, 25. 11. 2011
Dino LaličV tokratni DJ Seansi se nam obeta prava poslastica! EKOPLEKZ , ki v zadnjem času pretresa tako noiserske kot dubstepperske kroge, je za Radio Študent pripravil ekskluzivni mix, ki ga v celoti sestavljajo zgolj njegovi, doslej še neizdani, neobjavljeni komadi! Priklopite se na 89, 3 MHz in prisluhnite še pogovoru z Ekoplekzom!

Prenesi oddajo*

Nick Edwards je eden prvih spletnih kronistov, ki je v formativnih letih dubstepa z zanesljivim in točnim pisanjem na Gutterbreakz blogu dovolil izjemen vpogled v notranjo dinamiko scene, tako bristolske kot croydonske; bil je eden prvih, ki je podpiral zgodnji filesharing, zaradi česar je v glasbeni industriji naletel na nemalo težav... Gutterbreakz blog je predstavljal zgoščeno, a neobremenjeno branje, ki je s predanostjo glasbenega novinarja (čeprav to nikoli ni bil) z enako intenzivnostjo osvetljevalo tako široka področja, kot so dubstep, postpunk, new wave, synthpop, čikaški house, detroitski techno in IDM. V istem času, ko je ta blog zamrl, se je leta 2010 pojavil skrivnostni glasbeni projekt Ekoplekz, ki je zvenel neverjetno nenavadno - kot insektoidna oblika duba z močno lo-fi estetiko, ki je z analognimi vijačenji odkritosrčno podajala roko noise glasbi. Z Ekoplekzom smo se pogovarjali o dub futurizmu, zasedbi Suicide, začetkih dubstep scene, mp3jih in filesharingu, o digitalni glasbeni produkciji in sodelovanju z Bass Clefom - Ekoclef...

 

Po pogovoru prisluhnite še ekskluzivnemu mixu za Radio Študent, ki je sestavljen iz (zaenkrat) še neobjavljenih skic, komadov in ritmov!

*DOWNLOAD MIX*

Več informacij o Ekoplekzu lahko najdete na naslednjih povezavah:

Ekoplekz News

Facebook

Twitter

Discogs


EkoplekzTracklist (all Ekoplekz):


01. DR-07 Test

02. Home Comforts

03. Pronoise

04. Bootleg: 260511

05. Intrusive Incident

06. Glamslam

07. Dappled Firing

08. Spike The System

09. Song For Con

10. Ultrawarble

11. Time & Tune Eko

12. Cloister Hell

13. Revenge Of The Gakken

14. Hyperlinkz

15. Dank Butchery

16. Jupiter Mission

17. Brian Hodgson*DOWNLOAD MIX*DJ Seanso pripravil Dino Lalić.Komentarji
komentiraj >>

Re: EKOPLEKZ - Mix For Radio Student
jakas [25/11/2011]

hudo!
odgovori >>

    Re: EKOPLEKZ - Mix For Radio Student
    tiln [20/12/2011]
    super nov ep na perc trax, bravo
    odgovori >>