Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
GOSPODARSTVO, KULTURA, TRAJNOSTNI RAZVOJ - PREDVOLILNO (917 bralcev)
Četrtek, 24. 11. 2011
Boris V.V tokratnem predvolilnem Pogovornem večernem terminu smo se pogovarjali o programih političnih strank, o njihovem razumevanju razvoja, družbe, gospodarstva, okolja, trajnostnega razvoja, kulture... Gosti v studiu so bili Dejan Savić iz Greenpeace-a, Goran Lukič iz Zveze svobodnih sindikatov in Katja Praznik iz društva nevladnih organizacij in samostojnih ustvarjalcev na področju kulture in umetnosti Asociacija.

V tokratnem predvolilnem Pogovornem večernem terminu smo se pogovarjali o programih političnih strank, o njihovem razumevanju razvoja, družbe, gospodarstva, okolja, trajnostnega razvoja, kulture... Gosti v studiu so bili Dejan Savić iz Greenpeace-a, Goran Lukič iz Zveze svobodnih sindikatov in Katja Praznik iz društva nevladnih organizacij in samostojnih ustvarjalcev na področju kulture in umetnosti Asociacija.

Okroglo mizo je vodil Boris Vasev.Komentarji
komentiraj >>