Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
VOLITVE 2011: PAVEL GANTAR, ZARES (845 bralcev)
Sreda, 30. 11. 2011
Gregor K.Pavla Gantarja iz stranke Zares smo za začetek vprašali, kako gleda na gibanji 15o in Mi smo univerza ter zasedbo Filozofske fakultete. Gantar sicer pravi, da sodijo omenjena gibanja v samo jedro produktivnih in kreativnih sil današnje družbe in se sprašuje, kakšen sistem imamo, da se postavljajo ta gibanja ob sam socialni rob.

Pavla Gantarja iz stranke Zares smo za začetek vprašali, kako gleda na gibanji 15o in Mi smo univerza ter zasedbo Filozofske fakultete. Gantar sicer pravi, da sodijo omenjena gibanja v samo jedro produktivnih in kreativnih sil današnje družbe in se sprašuje, kakšen sistem imamo, da se postavljajo ta gibanja ob sam socialni rob. V tem, da se borijo za boljši položaj, jih Gantar podpira, vendar se zaradi njihove heterogenosti sprašuje o možnosti prehoda od gibanja k bolj organizirani obliki boja. Tako smo ga spomnili, da so nekatere konkretne zahteve vendarle že postavljene. Govor je tekel tudi o stanovanjski problematiki in slabih javnomnenjskih kazalnikih Zaresa pred nedeljskimi volitvami:

Pogovarjal se je Gregor Kuhar.Komentarji
komentiraj >>