Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
VOLITVE 2011: DARKO KRAJNC, SMS - ZELENI EVROPE (888 bralcev)
Četrtek, 1. 12. 2011
UrhS Kranjcem smo med drugim govorili o javnem prometu, saj so pred dnevi zbirali podpise proti povišanju cen prevoza z ljubljanskim potniškim prometom, o fleksibilizaciji trga delovne sile in morebitnih rešitvah sedanje krize. Na koncu pa je prišel na vrsto tudi izgon njega in njegovega strankarskega kolega iz FF, ko sta prišla, kot je rekel Kranjc, le podpret študente in študentke, pred tem pa si nista pozabila nadeti strankarskih oznak in prinesti strankarskega propagandnega materiala.

Nadaljujemo z intervjuji s predstavniki strank, ki se prerivajo za svoje mesto pod domačim političnim soncem, ki bo posijalo to nedeljo. Na vrsti je Darko Kranjc, predsednik Stranke mladih Slovenije - Zeleni Evrope. Z njim smo med drugim govorili o javnem prometu, saj so pred dnevi zbirali podpise proti povišanju cen prevoza z ljubljanskim potniškim prometom, o fleksibilizaciji trga delovne sile in morebitnih rešitvah sedanje krize. Na koncu pa je prišel na vrsto tudi izgon njega in njegovega strankarskega kolega iz Filozofske fakultete, ko sta prišla, kot je rekel Kranjc, le podpret študente in študentke, pred tem pa si nista pozabila nadeti strankarskih oznak in prinesti strankarskega propagandnega materiala. Začnimo z javnim prevozom:

Pogovarjal se je Urh.Komentarji
komentiraj >>