Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
VOLITVE 2011: BORUT PAHOR, SD (1392 bralcev)
Četrtek, 1. 12. 2011
Boris V.Na RŠ tnalu se je od kandidatov na nedeljskih parlamentarnih volitvah znašel tudi predsednik SD in premier Borut Pahor. Ali zna misliti onkraj kapitalizma, kako razume gibanje 15o in zasedbo FF?

Na RŠ tnalu se je od kandidatov na nedeljskih parlamentarnih volitvah znašel tudi predsednik Socialnih demokratov in premier Borut Pahor. Ker je pogovor obsegal več tem, kot jih bomo lahko predvajali v tokratnem terminu, naj povzamemo, o čem vse je tekla beseda. Poleg tega, česar boste deležni, je Pahor komentiral tudi razmere na Bližnjem vzhodu in potrdil svoja proizraelska stališča glede vprašanja Palestine, izpostavil je nujnost ohranitve evra kot nekakšnega evropskega kohezivnega elementa in ponovil napovedi o nepredvidljivi bližnji prihodnosti, ki bo terjala prelomne odločitve. Pahor je seveda odgovarjal tudi na aktualna vprašanja o zasedbah tako ploščadi pred borzo kot Filozofske fakultete, začelo pa se je nostalgično:Intervju se je bližal koncu, za primeren zaključek pa je poskrbel intervjuvanec sam in to s temi besedami:Pogovarjal se je Boris Vasev.Komentarji
komentiraj >>