Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
VOLITVE 2011: FRANC ŽNIDARŠIČ, DSD (987 bralcev)
Četrtek, 1. 12. 2011
Gregor K.Še naprej polnimo eter s predvolilnimi intervjuji s predstavniki strank. V pogovoru s predsednikom Demokratične stranke dela Francem Žnidaršičem je bilo govora o gibanju 15o in zasedeni Filozofski fakulteti, avtonomiji Univerze, stanovanjski problematiki in neposredni demokraciji, kot si jo zamišlja Žnidaršičeva stranka, v kateri so aktivni tudi predstavniki nedavno ustanovljene Zveze za voljo ljudstva.

Še naprej polnimo eter s predvolilnimi intervjuji s predstavniki strank. Sledi pogovor s predsednikom Demokratične stranke dela Francem Žnidaršičem. V intervjuju je govora o gibanju 15o in zasedeni Filozofski fakulteti, avtonomiji Univerze, stanovanjski problematiki in neposredni demokraciji, kot si jo zamišlja Žnidaršičeva stranka, v kateri so aktivni tudi predstavniki nedavno ustanovljene Zveze za voljo ljudstva:

S Francem Žnidaršičem se je pogovarjal Gregor Kuhar.Komentarji
komentiraj >>