Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
VOLITVE 2011: LJUDMILA NOVAK, NSi (1105 bralcev)
Četrtek, 1. 12. 2011
Boris V.Po zadnjih javnomnenjskih anketah se nekoč že odpisani stranki NSi zopet obeta vstop Državni zbor. Stranka sicer v dobrih dvajset strani dolgi knjižici z naslovom „gospodarski program Nsi" zagovarja spodbujanje konkurenčnosti, stabilizacijo javnih financ, nižje davke in podobne ekonomske prijeme. V stranki se zavzemajo tudi za prožnejšo delovnopravno zakonodajo, oziroma omogočanje delodajalcem, da lažje odpuščajo, da bi posledično tudi lažje zaposlovali.

Sledi pogovor s predsednico Nove Slovenije, stranke, ki po zadnjih domačih volitvah deluje zunaj parlamenta. A aktivisti NSi niso obupali. Po zadnjih javnomnenjskih anketah se nekoč že odpisani stranki zopet obeta vstop Državni zbor. Nova Slovenija sicer v dobrih dvajset strani dolgi knjižici z naslovom „gospodarski program Nsi" zagovarja spodbujanje konkurenčnosti, stabilizacijo javnih financ, nižje davke in podobne ekonomske prijeme. V stranki se zavzemajo tudi za prožnejšo delovnopravno zakonodajo, oziroma omogočanje delodajalcem, da lažje odpuščajo, da bi posledično tudi lažje zaposlovali. Tudi o tem pristopu je razlagala Novakova, a začeli smo s tem:

Intervju je opravil Boris Vasev.Komentarji
komentiraj >>