Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
DRUGA (IN ZADNJA) PREDVOLILNA OKROGLA MIZA NA RŠ (2798 bralcev)
Četrtek, 1. 12. 2011
Luka P. in Boris V.V drugi predvolilni okrogli mizi smo za isto mizo sedeli z Alijem Žerdinom, urednikom Sobotne priloge Dela,Tanjo Lesničar Pučko, kolumnistko Dnevnika, Tinetom, aktivistom gibanja 15o in Anejem Korsiko, politologom in sodelavcem študentskega časopisa Tribuna. Zakaj se tokratne volitve predstavljajo kot prelomne? Gre pri novih kandidatih za alternative zgolj glede videza ali tudi glede idej? Kako mediji razumejo demokracijo? Zakaj na volitve? Zakaj ne na volitve?

V drugi predvolilni okrogli mizi smo za isto mizo sedeli z Alijem Žerdinom, urednikom Sobotne priloge Dela, Tanjo Lesničar Pučko, kolumnistko Dnevnika, Tinetom, aktivistom gibanja 15o in Anejem Korsiko, politologom in sodelavcem študentskega časopisa Tribuna. Zakaj se tokratne volitve predstavljajo kot prelomne? Gre pri novih kandidatih za alternative zgolj glede videza ali tudi glede idej? Kako mediji razumejo demokracijo? Zakaj na volitve? Zakaj ne na volitve?

Okroglo mizo sta vodila Luka Počivalšek in Boris Vasev.Komentarji
komentiraj >>