Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
VOLITVE 2011: ELENA PEČARIČ, SEM-SI (1124 bralcev)
Petek, 2. 12. 2011
Božidar K.Stranka enakih možnosti, Sem - Si, je ena izmed strank, ki se srečuje z medijsko ignoranco. S predsednico stranke Eleno Pečarič smo govorili o nekaterih točkah njihovega programa, izzivih, s katerimi se stranka spopada ter o gibanju 15. oktober. Pečaričeva je v intervjuju med drugim izpostavila potrebo po večji enakosti in boju proti diskriminaciji, zavzema se za krajši delovni čas, samooskrbo in več političnega udejstvovanja v družbi.

Stranka enakih možnosti, Sem - Si, je ena izmed strank, ki se kljub programu, ki ostaja aktualen, čeprav je bil spisan že ob ustanovitvi stranke pred dvema letoma, srečuje z medijsko ignoranco. S predsednico stranke Eleno Pečarič smo govorili o nekaterih točkah njihovega programa, izzivih, s katerimi se stranka spopada ter o gibanju 15. oktober. Pečaričeva je v intervjuju med drugim izpostavila potrebo po večji enakosti in boju proti diskriminaciji, zavzema se za krajši delovni čas, samooskrbo in več političnega udejstvovanja v družbi.Z Eleno Pečarič se je pogovarjal Božidar Kolar.Komentarji
komentiraj >>