Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
INVOKACIJA AKONTACIJE NAMENITE (1512 bralcev)
Četrtek, 22. 12. 2011
zalaviNa zimski solsticij, 22. decembra v Menzi pri koritu:
ritualni večer invokacije Akontacije Namenite - zaščitnice Radia Študent!


Radio Študent razglaša nov praznik kulturnega pomena - ritualni večer invokacije Akontacije Namenite na zimski solsticij 22. 12. 2011 ob polnoči.

Praznovanje v čast zaščitnice Radia Študent bo v četrtek, 22. Decembra v Menzi pri Koritu na Metelkovi. Rajanje se bo začelo ob 23h s koncertoma skupine Cancel in Barely Modern ob litrih belega in rdečega vina, ob polnoči pa boste imeli možnost ritualno podpisati zahtevek za namenitev 0,5 % dohodnine Radiu Študent. Ne pozabite davčne številke! Pridružite se nam in prav lepa hvala!

Ob večeru Akontacije Namenite se spomnite na tiste, ki jim radi prisluhnete in pokažite svojo vdanost z namenitvijo dela dohodnine.
Del dohodnine lahko namenite do 31. 12. preko sistema eDavki na http://edavki.durs.si, pri davčnem organu ali zahtevo pošljete po pošti na naslov Zavod Radio Študent, Cesta 27. aprila 31, 1000 Ljubljana.

Več na http://www.radiostudent.si/dohodnina

 Komentarji
komentiraj >>